IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Seminarji

Seminarji

E-pošta natisni PDF
Prenos znanja na uporabnike merilne opreme za zvok in vibracije je pri podjetju Bruel & Kjaer del tradicije. Nekaj tega duha smo se v letih sodelovanja nalezli tudi v podjetju IMS, kjer si ne moremo predstavljati, da bi merilno opremo samo dobavili in pri tem ne bi poskrbeli, da se tudi pravilno in učinkovito uporablja.
Praksa dokazuje, da lahko samo z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem sledimo današnjemu hitro spreminjajočemu se okolju. Nove tehnologije in izboljšave pri merilnih napravah so postale stalnica. Zato je izobraževanje o novih napravah, programski opremi in preizkušenih rešitvah (aplikacije, dobra praksa) ena od prioritet naše ponudbe.
Pripravljamo tudi obnovitvena usposabljana za obstoječo merilno in programsko opremo.


 
Izobraževanje Bruel & Kjaer
Večina seminarjev je organiziranih v okviru Bruel & Kjaer Centra znanja (Bruel & Kjaer University) na Danskem. Izobraževanja in seminarje izvajajo priznani strokovnjaki za posamezna področja zvoka in vibracij. Predavanja so podprta s teoretičnimi podlagami, praktičnimi meritvami in ustrezno merilno opremo. Aktualni brezplačni spletni seminarji, se nahajajo v dogodkih. Poln seznam vseh izobraževanj skupaj z več informacijami in možnojsto prijave pa najdete na Training Courses - bksv.com.
 
Na lokalni ravni potekajo seminarji, ki so prilagojeni zahtevam uporabnikov glede vsebine in izkušenj na danem področju.
 
 
Konference
Strokovnjaki Bruel & Kjaer aktivno sodelujejo na vseh pomembnejših mednarodnih konferencah iz področja zvoka in vibracij. Podrobnejše informacije lahko dobite na Exhibitions & Conferences - bksv.com.
 


Seminarji

Seminar