IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov O podjetju Partnerji

Partnerji

E-pošta natisni PDF

Zvok in vibracije

Bruel & Kjaer Logo

Bruel & Kjaer je vodilni globalni ponudnik rešitev na področju zvoka in vibracij. S svojo razvejano mrežo predstavništev in distributerjev je prisoten v 55 državah na vseh kontinentih. Podjetje ima bogato, več kot 65-letno tradicijo, v razvoju in proizvodnji vrhunske merilne opreme za izvajanje meritev v akustiki in mehanskih vibracij. Ima nesporne in velike zasluge za promocijo znanja in znanosti povezane z zvokom in vibracijami. Njihovi strokovnjaki so zelo cenjeni in zaželjeni govorniki na kongresih, simpozijih, seminarjih ali v odborih za standardizacijo. Bogato znanje s katerim razpolagajo pa ni le od znotraj, pač pa je nadgrajeno s sodelovanjem in izkušnjami partnerjev in uporabnikov Bruel & Kjaer opreme. 

Vibracijski testi

LDS_logo

LDS je proizvajalec elektrodinamičnih stresalnikov za vibracijske teste v območju med 9N in 289kN ter ponuja sisteme, ki so visoko zmogljivi in zanesljivi. Program vibracijskih stresalnikov je raznolik in obsega sisteme za testiranje gotovih satelitov pripravljenih za izstrelitev, testiranje občutljivosti na škripanje in šklepetanje, ki zagotavlja akustično udobje v kabini avtomobila, do preverjanja ustreznosti pakiranja izdelkov široke potrošnje. LDS je od leta 2009 del skupine Bruel & Kjaer s ciljem postati prva izbira pri zagotavljanju celovitih rešitev na področju merjenja in testiranja vibracij. 

Kalibracije

 Lotrič logo

Družinsko podjetje LOTRIČ, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 1991 v kraju Selca v Selški dolini, kjer deluje še danes. Sprva je bila glavna dejavnost pregled merilne in laboratorijske opreme, priprava tehtnic in uteži za overitev pa je bil prvi strokovni postopek laboratorija. Z odločno vizijo si je podjetje v naslednjih letih prizadevalo za napredek. Spodbujalo je spremembe v ureditvi meroslovja ter močno prispevalo k razvoju meroslovja v Sloveniji in k podobi, kakršno ima danes. V obdobju rasti in razvoja se je LOTRIČ METROLOGY iz običajnih »vagarjev« spremenil v Laboratorij za meroslovne rešitve, ki stranke popelje od želje in ideje do kakovostne rešitve in servisa. Podjetje je tako del slovenskega meroslovnega sistema in v njem ponuja najširši spekter meroslovnih rešitev.
Vrednote opredeljujejo znotraj filozofije podjetja, ki je zaobjeta okoli »trojčka« oziroma okoli treh naravnih elementov življenja: vode, zemlje in zraka. Z ognjem v očeh dodajo četrti element življenja. Vrednote so povezane s tem trojčkom in pod vsak element zapišejo tri svoje vrednote: VODA – kakovost, zaupanje, točnost; ZEMLJA – strokovnost, poštenost, čistost; ZRAK – inovativnost, odprtost, neskončnost.

Avdiometrija

 Interacoustics logo

V podjetju IMS prodajamo, servisiramo in kalibriramo avdiološko opremo danskega proizvajalca Interacoustics.
Več kot 45 let izkušenj in zavezanost Interacoustics-a, da svojim strankam zagotavlja najboljše rešitve, ki jih profesionalno delo zahteva. Za doseganje takšnega standarda so potrebni dobri in stalni stiki z zdravstvenim osebjem v vseh sektorjih avdiologije, nevrologije in fizikalne terapije.