IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Literatura B&K Magazine Bruel & Kjaer Magazine 2009 Št. 1
E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer Magazine 2009 št. 1O grafičnem vmesniku, Predstavljamo PULSE Reflex, Multi-Field Mikrofoni, Bruel & Kjaer in Locard združujeta moči, LDS in Bruel & Kjaer združena – popoln par, LDS "trese" največji teleskop na svetu, Suzukijev vetrovnik najde vire hrupa na celem avtomobilu, Pojekt West Wind, Linamar – podjetje na potezi, Karta hrupa znotraj velike akustične sobe za vesoljska plovila, Ročni merilnik impedance omogoča nove razsežnosti na področju preverjanja kakovosti v vesoljski industriji, PULSE 14, Aplikacije za merilnike 2250 in 2270,Zanesljivo in nemoteno delovanje Bruel & Kjaer terminalov za nadzor hrupa, Lochard EMS storitve in izdelki za letališča, LDS Test and Measurement, Prenosen merilnik imepdance, tip 9737, Certificirano testiranje glasu na mobilnih telefonih s tipom 6712, Razumevanje hrupa v kabini plovila, Izboljševanje zadovoljstva strank.

O Grafičnem vmesniku
Bruel & Kjaer vedno išče načine, s katerimi lahko izboljša svoje izdelke in storitve. Pošiljanje vprašalnikov je eden izmed načinov, ki pomaga najti ozko grlo v delovnem procesu. V enem izmed vprašalnikov, nas je zanimalo kako stranke vidijo dejavnike, ki vpivajo na kvaliteto programske opreme. Rezultati so bili presenetljivi, večina strank namreč postavlja preprostost uporabe, pred stabilnost in število funkcij.
Celoten članek
 
Predstavljamo PULSE Reflex
Predstavljamo PULSE Reflex
Povsem nova platforma izpod prstov Bruel & Kjaer razijalcev. PULSE Reflex dviga družino PULSE programske opreme na novo raven. Veliko novih funkcij, še preprostejša uporaba in konsistentnost v vseh aplikacijah, je le nekaj glavnih lastnosti. Gonilna filozofija za programsim paketom PULSE Reflex so aplikacije, ki se jih zlahka naučimo, hkrati pa izgledajo uporabniko prijazno.
Celoten članek
 
Multi-Field Mikrofoni
Multi-Field mikrofoniBruel & Kjaer je kot prvi na svetu, izdelal Multi-Field mikrofon. Tip 4961 je ¼” mikrofon z enakim pragom šuma kot ½” mikrofoni, posebej optimiziran pa je njegov odziv, da zadosti potrebam po meritvah v vseh zvočnih poljih.
Bruel & Kjaer in Locard združujeta moči
Bruel & Kjaer in LochardS prevzemom Avstralskega podjetja Lochard ltd., bo Bruel & Kjaer začel ponujati najboljše okoljske rešitve za letališča in urbana področja. Obenem bo Bruel & Kjaer razvil, tržil in nudil polno podporo svojemo povečanemu produktnemu portfoliju Zelo atraktivne so tudi inovativne stortve na spletu, ki bodo pomagale pri delu vsem kupcem.
Celoten članek
 
LDS in Bruel & Kjaer združena – popoln par
LDS in Bruel & Kjaer združena
S prevzemom podjetja LDS Test and Measurement – vodilno podjetje na področju testiranja vibracij – je Bruel & Kjaer zelo povečal svojo ponudbo rešitev na tem področju. LDS Test and Measurement ima zelo široko ponudbo testiranja vibracij, od testiranja satelitov in struktur, do testiranja in preverjanja embalaže. Ti produkti popolnoma dopolnijo Bruel & Kjaer-ov spekter izdelkov.
Celoten članek
 
LDS "trese" največji teleskop na svetu
LDS
Vesoljska industrija ima najverjetneje največje zahteve na področju testiranja vibracij, saj so pri vzletu navzoče zelo velike sile, vsak vzlet pa je tudi zelo drag. Tu je še dejstvo, da satelita poslanega v vesolje ni prav lahko popraviti. Torej je najbolje, da se satelit pred vzletom zelo dobro stestira. V ta namen je Evropsko agencija za raziskovanje vesolja, investirala v nakup quad-stresalnega sistema. Kupili so stresalnik V984LS podjetja LDS, ki zmore tresti s silo do 640kN.
Celoten članek
 
Suzukijev vetrovnik najde vire hrupa na celem avtomobilu
Suzukijev vetrovnik
Za iskanje vira vetrnega hrupa na avtomobilu, potrebuje Suzuki merilni sistem za identificiranje vira hrupa, ki lahko dela v vetrniku, ki piha s hitrostjo 190 km/h. Zato je Bruel & Kjaer iznašel rešitev, ki zdužuje dve merilni metodi – STSF in beamforming.
Pojekt West Wind
Projekt West Wind
Za rastoč trg obnovljivih virov energije, je Bruel & Kjaer izdelal kompletno rešitev za monitoring hrupa na Novo zelandskem polju vetrnic za proizvajanje električne energije iz energije vetra.
Linamar – podjetje na potezi
Linamar
Ker je NVH del proizvodnjega procesa, NVH oblikovalci in inžinirji iz Linmarja in McLarna, delajo skupaj, na kvalitetni obliki z optimalno količino hrupa in vibracij. Bruel & Kjaer programska in strojna oprema jim pri delu zelo pomagata.
Karta hrupa znotraj velike akustične sobe za vesoljska plovila
Karta hrupa
Izdelava 3D karte hrupa skoraj 1500 m3 velikem prostoru, namenjenemu testiranju vesoljske opreme.
Ročni merilnik impedance omogoča nove razsežnosti na področju preverjanja kakovosti v vesoljski industriji
Ročni merilnik impedance
Akustilčni paneli v kabini plovila, morajo izpolnjevati strožje akustične specifikacije. Z ročnim merilnikom impedance je sedaj preprosto izmeriti, če se impedance na nameščenih komponentah ujemajo.
PULSE 14
PULSE 14
Pulse 14 prinaša veliko novih aplikacij. Skupaj z možnostmi strojne opreme LAN-XI pa PULSE v svoji 14. izdaji še vedno ostaja prva izbira za področje zvoka in vibracij.
Aplikacije za merilnike 2250 in 2270
Aplikacije za merilnike 2250 in 2270
Tip 2250 in tip 2270 sta ravnokar postala prva ročna analizatoja, ki imata pogoste parametre notranjega hrupa že vgrajene. Aplikacija za frekvenčno analizo, za družino izdelkov 2250, sedaj vključuje še kompleksen preračun glasnosti po standardu ISO 532B.
Zanesljivo in nemoteno delovanje Bruel & Kjaer terminalov za nadzor hrupa
Bruel & Kjaer NMT
Novi terminali za  nadzor hrupa (NMT – Noise Monitring Terminal), podjetja Bruel & Kjaer, zagotavljajo strankam zaneljivo, nemoteno in samostojno delovanje v vseh klimatskih pogojih. Terminali so zgrajeni na merilniku hrupa 2250, ki je prejel že več nagrad, ponujajo pa veliko novih funkcij in izboljšav.
Lochard EMS storitve in izdelki za letališča
Lochard EMS
Lochardov paket rešitev, je zgrajen na osnovi ANOMS 8, ki je najboljša na tržišču. Združuje podatke iz različnih virov in tako izdela celovit poged na letališka dela, ter njihov vpliv na okolje.
LDS Test and Measurement
LDS Test and Measurement
LDS ponuja celovito ponudbo elektro-dinamičnih stresalnikov, ki služijo različnim potrebam strank. Rešitve za testiranje vibracij, so zelo pogosto uporabljene v avtomobilski, vesoljski, vojaški, električni in elektromehanični industriji.
Prenosen merilnik imepdance, tip 9737
Merilnik imepdance, tip 9737
Bruel & Kjaer je razvil prenosni merilec impedance, ki bo omogočil akustični nadzor kakovosti pri neprebojnih kabinah.
Certificirano testiranje glasu na mobilnih telefonih s tipom 6712
Testiranje glasu na mobilnih telefonih
Pri razvoju mobilnih telefonov, je predvsem pomembno da so skladni z relevantnimi mednarodnimi standardi. Sistem za testiranje glasu tipa 6712, je dobil CCF certifikat, ki potrjuje, da je skladen z zahtevani CCF testnega sistema.
Razumevanje hrupa v kabini plovila
Razumevanje hrupa v kabini plovila
CREDO (Cabin Noise Reduction by Experimental and Numerical Design Optimization), je 3-letni Evropski vesoljski projekt, ki se osredotoča na aplikacije obratne metode za zmanjševanje hrupa v kabini. Preberite si, kaj je k projektu dodal Bruel & Kjaer, ter si oglejte nekaj testnih meritev opravljenih med letom.
Izboljševanje zadovoljstva strank
Izboljevanje zadovoljstva strank
Anketa o zadovoljstvu strank, ki je bila opravljena v začetku leta 2008, je jasno pokazala, da naš postopek obravnavanja pritožb potrebuje izboljšave. Kot rezultat je bila opravljena obširna analiza, ki je temeljila na kasnešji anketi o obravnavanju pritožb. Ta je bila poslana 800 strankam iz celega sveta, kar 70% anket pa se je vrnilo. Anketa nam je ponudila ogromno koristnih informacij. Rezultate pa si preberite v celem članku.