IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

2260 Merilnik zvoka

E-pošta natisni PDF
Tip 2260 je napreden merilnik zvoka, ki v realnem času meri v 1/1 in 1/3-oktavnem pasu. Idealen je za oceno tako okoljskega hrupa kot tudi hrupa na delovnem mestu. Ponuja tudi dodatni modul za merjenje odmevnega časa. 2260 Observer je možno tovarniško nadgraditi v model 2260 Investigator, če in ko potrebujete več naprednih aplikacij. 
 
Merilnik je sposoben opraviti vse meritve in analize, ki se običajno uporabljajo pri ocenjevanju okoljskega hrupa in hrupa na delovnem mestu. 2260 Observer je skladen z zadnjim standardom IEC 61672 in tudi s prejšnjima IEC 60651 in 60804 ter z zadnjimi ANSI standardi.
 
Vsi širokopasovni parametri in statistične vrednosti so merjeni in dostopni sočasno - le izbrati morate tiste, ki jih želite videti. Obenem se izvaja analiza v 1/1 ali 1/3 oktavnem pasu v realnem času. Širokopasovni in spektralni podatki se lahko logirajo vsi, da jih lahko kasneje podrobneje pregledamo in analiziramo.
 
Vse zgoraj našteto je vključeno v osnovni paket, v kolikor želite, pa lahko dodate možnost merjenja odmevnega časa. S tem modulom lahko preprosto preverjate in merite zmanjšanje hrupa na delovnem mestu in podobne naloge. Odmevni čas se lahko meri z impulznim hrupom (naprimer s štartno pištolo), lahko pa uporabite tudi vgrajen generator in vir hrupa.
 
Nadgradnja 2260 Observer v 2260 Investigator omogoči uporabo še nekaterih naprednih funkcij: intenziteta hrupa, dvokanalna gradbena akustika in FFT analiza.