IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Industrijski program
Industrijski program

Pulse merilni sistem

E-pošta natisni PDF
PULSE™ je Bruel & Kjaer platforma za analizo zvoka in vibracij, zgrajena na temelju več kot 60 letih izkušenj na področju meritev in inovativnih rešitev.
Razvit je kot napredna rešitev za merjeneje zvoka in vibracij ne samo za danes, pač pa z vizijo za prihodnje potrebe. Širok nabor programske opreme (aplikacij) in strojne opreme postavlja PULSE med najpopularnejše analizatorje na svetu s preko 10.000 instaliranimi sistemi.
Več ...
 

Pretvorniki

E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer merilni mikrofoni so v svetu akustičnih meritev standard, ki mu drugi ponudniki vedno želijo slediti. Ponujamo največji izbor merilnih mikrofonov s pomočjo katerih bodo vaše meritve v akustiki opravljene z največjo natančnostjo.
Več ...
 

Vibracije na človeškem telesu

E-pošta natisni PDF
Povečanje poškodb roke in telesa zaradi vibracij je posledica uporabe modernih naprav, ki jih napaja zunanji vir energije. Ročna orodja, mehanske naprave in težka vozila povzročajo vibracije, katerih škodljivost je odvisna od intenzivnosti, frekvence in časa izpostavljenosti.
Več ...
 

Merilniki zvoka

E-pošta natisni PDF
IMS ekskluzivno dobavlja in zagotavlja celovito podporo za merilne instrumente danskega podjetja Bruel & Kjaer. Merilniki zvoka Bruel & Kjaer predstavljajo najvišjo kakovost, zanesljivost, zmogljivost, zadnjo tehnologijo in sodoben design (priznanje za obliko RedDot). Bogata paleta merilnih instrumentov in analizatorjev zvoka pokriva aplikacije od najbolj enostavnega tipa "nameri in izmeri" do merilnega sistema za celovit nadzor hrupa povezanega v mrežo z več kot sto enotami.
Več ...
 

Dozimetri hrupa

E-pošta natisni PDF
Glavno vprašanje v boju proti izgubi sluha zaradi hrupa, je ocena izpostavljenosti hrupu. Izguba sluha je lahko takojšna, če je oseba izpostavljena ekstremnim ravnem hrupa, vendar je ponavadi problem v dolgoročni izpostavljenosti dan za dnem, leto za letom. Škodljive ravni hrupa ne povzročajo vedno bolečin, zato ponavadi ni takojšnega odziva ali pritožbe s strani delavcev. Dozimeter je zato koristno orodje v boju proti izgubi sluha zaradi hrupa na delovnem mestu.
Več ...
 

Vzbujevalniki vibracij

E-pošta natisni PDF
Kaj so vzbujevalnki vibracij in za kaj se uporabljajo? Vzbujevalniki vibracij so izredno vzdržljive naprave z gibljivo glavo, ki omogoča nadzorovano tresenje (vibriranje). Uporablja se v vseh panogah industrije za testiranje komponent ali sklopov s ciljem ugotavljana njihovega odziva in obnašanja v realnih pogojih uporabe. Preizkušanje vzdržljivosti se uporablja pri vseh vrstah izdelkov. Od elektronskih vezji do letal, vozil in hišnih aparatov ter njihovi sklopov. Testiranje na terenu ali v laboratoriju je podprto z uporabo analizatorjev vibracij, klimatskih komor in kontrolerjev druge pomožne opreme za vzbujevalnike.
Več ...
 

Varstvo okolja

E-pošta natisni PDF
Skrb za okolje že dolgo ni več kaprica nekaterih, ki nasprotujejo razvoju in “blagostanju” človeštva, pač pa zelo resna panoga, ki praktično vpliva na vsako odločitev povezano z nadaljnim gospodarskim razvojem. Pri tem so tisti, ki imajo na tem področju dolgoletne izkušnje in znanje še posebej poklicani. Mednje zagotovo sodi LumaSense Technologies, ki je pred nekaj leti prevzela podjetje Innova A/S, Danska, specializirano za  razvoj merilne opreme namenjene merjenju parametrov mikroklime in plinov.
Več ...