IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Hrup in vibracije v okolju Občasni nadzor hrupa

Občasni nadzor hrupa

E-pošta natisni PDF
Merilniki zvoka se pogosto uporabljajo na oddaljenih mestih, kjer nadzirajo hrup iz gradbišča, prometne ceste, hrupne prireditve ali industrijske objekte. Možnost daljinskega nadzora in spremljanje meritev ter prenos izmerjenih rezulatatov na domači računalnik, je velika prednost in prihranek časa za izvajalca meritev. Brezžična internetna povezava ali radijska povezava je odlična rešitev, ki jo ponuja 2270.
 
2270 Outdoor Gear Type MS 3092 spemeni 2270 v mobilni nadzorni merilni sistem, primeren  za vse vremenske pogoje. Je modularen in ga lahko sestavite iz komponent, ki najbolj ustrezajo vašim zahtevam in tehničnim možnostim na terenu. Osrednja komponenta sistema je robusten in odporen kovček iz ABS materiala. Z zaprtim pokrovom je zaščiten pred vodo in vlago po klasi IP 43. Notranjost je obložena z materialom, ki dobro ščiti pred udarci in vročino. Ob strani so nameščeni priključki za napajanje, prenos podatkov in zunanji mikrofon. Zaščita kovčka ne vpliva na kakovost prenosa podatkov preko brezžičnega interneta. 
 
Zaščita
Kovček je opremljen s posebnimi nastavki za obešanko ali plastične vrvice, ki onemogočajo nepooblaščen dostop do merilne opreme. Tako zaščiten kovček lahko brez strahu namestite na jevnem kraju ali kadar izvajate dolgotrajno meritev hrupnosti na delovnem mestu. V primeru izvajanja daljše meritve na javnem kraju, lahko kovček s pomočjo varnostne verige pritrdite ob fiksni objekt in s tem preprečite krajo opreme. 
 
Modularna zasnova
Notranjost kovčka je obložena s posebno peno, ki je tesno prilagojena obliki nameščene opreme in različnih dodatkov za nemoteno merjenje in prenos rezultatov. Sem spadajo predvsem: zaščita za mikrofon, akumulatorska baterija, kabli, stojalo in kalibrator. Pripravimo vam lahko celoten merilni komplet ali iz nabora dodatkov izberete samo tiste, ki jih potrebujete. 
 
On-line nadzor merjenja (lahko tudi več merilnikov)
3639
Oddaljeni merilniki 2270 in računalnik so povezani v isto brezžično omrežje (radijska povezava) ali v medmeržje preko 3G usmerjevalnikov (ruterjev). S pomočjo programskega orodja “Utility Software for Hand-held Analyzers (BZ-5503)” je mogoče prikazati merjene podatke v realnem času in istočasno imeti popoln nadzor nad delovanjem merilnika 2270. Na zaslonu so prikazane tudi virtualne tipke (na instrumentu so to prave tipke) s pomočjo katerih se meritev začne, zaustavi in shrani. BZ-5503 omogoča popoln nazdzor funkcionalnosti 2270, kar pomeni tudi spremembo pogojev merjenja in izbiro parametrov meritve.