IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Programska oprema

E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer merilniki zvoka in rešitve za trajni nadzor so dokazljivo najboljše za obvladovanje hrupa v svetovnem merilu.
 
S pravo programsko opremo je delo v pisarni po opravljenih meritvah pravi užitek. Nalogam prilagojeni programski paketi Bruel & Kjaer omogočajo enostaven prenos, urejanje, izdelavo ocene in poročil ter poslušanje zvočnih zapisov. 
 
Od preprostega pregledovanja logiranih podatkov o hrupu do modeliranja celotnega mesta. Od aplikacij za hrup na delovnem mestu do primerjeve osebne izpostavljenosti hrupu in izvajanje "kaj če" analize in eksperimentov na področju upravljanja hrupa.
 
Na voljo so brezplačni demo CD-ji ...
 
7815 Noise Explorer
Noise Explorer je  programski paket za prenos podatkov o hrupu izmerjenih z merilnikom zvoka 2260 Investigator. Program ima vgrajeno možnost izdelave poročil. Namenjen je za uporabno v operacijskem sistemu Windows.
 
7820 Evaluator
Evaluator tip 7820 zagotavlja vsestransko orodje za analizo izmerjenih podatkov z instrumenti iz družine Bruel & Kjaer in je popolna rešitev za določanje predpisanih ravni v skladu z večimi standardi.
 
7810 Predictor-LimA
Predictor-Lima tip 7810 je najboljše orodje za izračun hrupa, ki je trenutno na voljo na trgu. Vključuje napredno avtomatizirano obdelavo podatkov, geometrijsko upravljanje in vam omogoča, da učinkovito izvajate obsežne in točne izračune hrupa.
 
7830 Qualifier 
Tip 7830 Qualifier program za gradbeno akustiko - po opravljenih meritvah v zraku, na fasadi ali  meritve odboja zvoka z instrumentom 2260 Investigator in programskim modulom BZ-7204, uporabite 7830 Qualifier na računalniku za kasnejše procesiranje in dokumentacijo podatkov.