IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Hrup in vibracije v okolju
Hrup in vibracije v okolju

Merilniki zvoka

E-pošta natisni PDF
IMS ekskluzivno dobavlja in zagotavlja celovito podporo za merilne instrumente danskega podjetja Bruel & Kjaer. Merilniki zvoka Bruel & Kjaer predstavljajo najvišjo kakovost, zanesljivost, zmogljivost, zadnjo tehnologijo in sodoben design (priznanje za obliko RedDot). Bogata paleta merilnih instrumentov in analizatorjev zvoka pokriva aplikacije od najbolj enostavnega tipa "nameri in izmeri" do merilnega sistema za celovit nadzor hrupa povezanega v mrežo z več kot sto enotami.
Več ...
 

Občasni nadzor hrupa

E-pošta natisni PDF
Merilniki zvoka se pogosto uporabljajo na oddaljenih mestih, kjer nadzirajo hrup iz gradbišča, prometne ceste, hrupne prireditve ali industrijske objekte. Možnost daljinskega nadzora in spremljanje meritev ter prenos izmerjenih rezulatatov na domači računalnik, je velika prednost in prihranek časa za izvajalca meritev. Brezžična internetna povezava ali radijska povezava je odlična rešitev, ki jo ponuja 2270.
Več ...
 

Stalni nadzor hrupa

E-pošta natisni PDF
Onesnaženost okolja s hrupom je eden izmed najhitreje rastočih okoljskih problemov in je za javnost zelo pomemben. Upoštevajoč aktualne napovedi o porastu prometa bo vpliv na okolje igral bolj pomembno vlogo kot kdajkoli prej. Celostni pristop k upravljanju okoljskega hrupa omogoča, da se ob javnem dostopu do podatkov poveča učinkovitost upravljanja z obstoječim hrupom ter prepreči nekontroliran pojav novih virov in s tem povezanih problemov.
Več ...
 

Indikatorji hrupa v okolju

E-pošta natisni PDF
Glasno delovno okolje in poškodbe sluha na delovnem mestu so resna težava, tako za zaposlene, kot tudi za delodajalce. Sodobno oblikovan svetlobni indikator nameščen v proizvodni hali ali hrupni učilnici se prižge takoj, ko stopnja hrupa preseže prednastavljeno vrednost.
Več ...
 

Seminar o vrednotenju hrupa v okolju

E-pošta natisni PDF
Seminar o merjenju hrupa vključuje vsa področja, ki jih zahteva slovenska zakonodaja "merjenje in ocena hrupa emisij in izpostavljenosti hrupu". Namenjen je usposabljanju pooblaščencev in njihovih sodelavcev za pravilno razumevanje predpisov iz področja obvladovanja hrupa na delovnem mestu in/ali naravnem okolju.
Več ...
 

Programska oprema

E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer merilniki zvoka in rešitve za trajni nadzor so dokazljivo najboljše za obvladovanje hrupa v svetovnem merilu.
Več ...