IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Pretvorniki

E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer merilni mikrofoni so v svetu akustičnih meritev standard, ki mu drugi ponudniki vedno želijo slediti. Ponujamo največji izbor merilnih mikrofonov s pomočjo katerih bodo vaše meritve v akustiki opravljene z največjo natančnostjo.
 
Kondenzatorski mikrofoni zahtevajo ustrezen predojačevalnik, ki skrbi za pravilno impedančno prilagoditev, filtriranje in omogoča priklučitiv dolgih merilnih kablov brez  bistvene degradacije koristnega signala.
 
Na voljo je široka paleta robustnih in za akustične meritve prilagojenih predojačevalnikov, ki omogočajo izvajanje zahtevnih meritev v vsakršnih vremenskih pogojih. Predojačevalniki zagotavljajo ustrezen izhodni tok, ki omogoča uporabo ekstremo dolgih merilnih kablov tudi za merjenje visokih zvočnih tlakov pri visokih frekvencah. Predojačevalniki so prilagojeni modelu mikrofona in so z uporabo prilagoditev na voljo v vseh velikostih – od 1 palca do 1/8 palca. Poleg predojačevalnikov so na razpolago različni pretvorniki (adapterji), prehodni členi, podaljški in kabli z različnimi priključki.
 
Bruel & Kjaer ponuja popoln nabor pospeškomerov, pretvornikov sile, modalnih kladiv, brezkontaktnih pretvornikov (laser, kapacitivni, magnetni, optični), kondicijskih ojačevalnikov in drugih dodatkov za nemoteno merjenje.
 
 
Kombinacija merilnih zahtev, fizikalnih omejitev in pogojev v okolju  postavljajo osnovne zahteve za merilne kable. Na voljo je bogata izbira kablov najvišje kakovosti v različnih dolžinah in z različnimi priključki. Skupaj s pretvorniki in adapterji zagotavljajo optimalno povezavo skozi celotno merilno verigo. Precej kablov lahko naredimo tudi po željah naročnikov,  če s tem ni ogrožena kakovost meritev.
Osnova za izdelavo kablov so v večini primerov kombinacija  PTFE* izolacije in PFA# oklopa, ki zagotavlja odlične lastnosti: nizek koeficient trenja, mehanska trdnost, dobra dielektrična izolativnost, nizka prepustnost in visoka odpornost na agresivne kemične spojine ter ogenj.
 
 

2238.jpg