IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Industrijski program Pulse merilni sistem

Pulse merilni sistem

E-pošta natisni PDF
PULSE™ je Bruel & Kjaer platforma za analizo zvoka in vibracij, zgrajena na temelju več kot 60 letih izkušenj na področju meritev in inovativnih rešitev.
Razvit je kot napredna rešitev za merjeneje zvoka in vibracij ne samo za danes, pač pa z vizijo za prihodnje potrebe. Širok nabor programske opreme (aplikacij) in strojne opreme postavlja PULSE med najpopularnejše analizatorje na svetu s preko 10.000 instaliranimi sistemi.
 
To pomeni, da dobavljamo in zagotavljamo  podporo za celotno merilno verigo; od pretvornika, do končenga poročila na vaši mizi. Merjenje sile, navora, tlaka, zvoka in vibracij so le del celotne zgodbe. Ne gre namreč brez kakovostnih enot za zajem in kondicioniranje podatkov (DAQ) in zmogljive ter uporabniku prijazne programske opreme za pretvorbo rezultatov meritev v razumljivo in smiselno informacijo.
 
Za vas bomo našli rešitev, če potrebujete samo enostaven pospeškomer ali pa želite opremiti akustični laboratorij za merjenje zvočne moči.
 
Več inforamcij: Pulse platforma.
 

3580_4447 - Frontview.jpg