IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Stalni nadzor hrupa

E-pošta natisni PDF
Onesnaženost okolja s hrupom je eden izmed najhitreje rastočih okoljskih problemov in je za javnost zelo pomemben. Upoštevajoč aktualne napovedi o porastu prometa bo vpliv na okolje igral bolj pomembno vlogo kot kdajkoli prej. Celostni pristop k upravljanju okoljskega hrupa omogoča, da se ob javnem dostopu do podatkov poveča učinkovitost upravljanja z obstoječim hrupom ter prepreči nekontroliran pojav novih virov in s tem povezanih problemov.
 
Sistem upravljanja okoljskega hrupa temelji na najnovejši razpoložljivi tehnologiji (BAT) in lahko vključuje pritožbe, karte hrupa, nadzor hrupa, preračunavanje in simuliranje ter omogoča izdelavo poročil, obveščanje javnosti in varno ter intuitivno arihivranje podatkov, rezultatov, poročil in analiz.
 
Ker je sistem modularen in prilagodljiv, se lahko posamezne komponente, kot je npr. program za kartiranje hrupa ali terminal za nadzor hrupa, naročijo ločeno in uporabljajo neodvisno. Podatki se lahko v sistemu izmenjujejo, čez čas pa se lahko sistem razširi glede na razpoložljivost sredstev ter glede na število nalog in želeno učinkovitost.
 
Bruel & Kjaer ponuja najsodobnejši sistem za upravljanje okoljskega hrupa na letališčih, ki izpolnjuje vse poznane mednarodne standarde in zakonodajo, kot je na primer nova EU direktiva o hrupu - "Nadzor hrupa letal v okolici letališč".
 
Predanost podjetja Bruel & Kjaer in njegova skrb za okolje traja že več kot 6 desetletij, kar dokazuje, da je resno in visoko kvalificirano podjetje z rešitvami za spremlanje hrupa letališč in upravljanje okoljskega hrupa. Zavestna usmerjenost podjeta k okoljskim problemom povezanih s hrupom, je za naše stranke največja prednost, saj jim vliva zaupanje. Dolgotrajna predanost trgu je velika prednost za vse stranke, saj je investicija v tak sistem dolgoročna, in jo je zato potrebno ohraniti za naslednje desetletje. Izbrati Bruel & Kjaer za vašega dobavitelja, vam zagotavlja, da bo vaš sistem brezhibno deloval še mnogo let, prav tako pa imate zagotovilo, da bo sistem vedno izponjeval veljavne zakonodaje na tem področju.
 

7812.jpg