IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Programska oprema HNO 7811 v6.0.4

HNO 7811 v6.0.4

E-pošta natisni PDF
Okoljski hrup je problem,  ki ni omejen z državnimi mejami, vendar se ga posamezne države lotevajo na precej različne, bolj ali manj učinkovite načine.

Ugotovljeno je bilo, da 20% populacije (80 milijonov ljudi) EU trpi zaradi nesprejemljivo visoke  ravni hrupa, ki moti počitek in  na različne načine vpliva na zdravje, dodatnih 170 milijonov prebivalcev Evrope pa živi na področjih, kjer je hrup moteč predvsem podnevi. 
Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z načrtovanjem posegov v okolje, so v okviru svojih nalog dolžni izdelati oceno vplivov na okolje, ki obsega predvsem naslednje aktivnosti: izvedbo meritev na terenu, oceno hrupa specifičnega izvora (vir hrupa), izračun pričakovane ravni hrupa,  izdelavo simulacije obremenitve okolja zaradi posega v prostor (karta hrupa).
Programska oprema Hrup v naravnem okolju je namenjena izračunu ocenjenih ravni hrupa na podlagi meritev skladno z mednarodnim standardom ISO 1996 in slovenskim pravilnikom.

Predstavitev HNO 7811 v6.0.4.

Za prenos zadnje verzije programa, kliknite na povezavo: HNO v6.0.4.
 

4444.jpg