IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Ponudbe Vabilo na seminarja o hrupu

Vabilo na seminarja o hrupu

E-pošta natisni PDF
Za oba seminarja smo napolnili vse termine - hvala Vam za zaupanje.
  • Hrup v naravnem in življenjskem okolju (PROGRAM), v ponedeljek, 29. maja, ob 8:30 - ZASEDENO. (Dodaten termin: torek, 6. 6. 2017 - ZASEDENO.)
  • Hrup na delovnem mestu (PROGRAM), v torek, 30. maja, ob 8:30 - ZASEDENO. (Dodaten termin: ponedeljek, 5. 6. 2017 - ZASEDENO.)
Na seminarjih boste lahko osvežili svoje znanje v zvezi z meritvami hrupa ter z njimi povezano zakonodajo. Predaval bo gospod Peter Dolenc.
 
Oba seminarja bosta pri nas na Cesti Ljubljanske brigade 23a.
 

Ob udeležbi na obeh seminarjih vam podarimo 10-% popust.

Seminar bomo izvedli v primeru najmanj 5 prijavljenih. Število mest je omejeno, v primeru večjega zanimanja bomo razpisali dodaten termin.
 
Po pravilniku o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju s področja varnosti in zdravja pri delu (Uradni list RS, št. 109/2011) se udeležba na seminarju "Hrup na delovnem mestu" pojmuje kot obvezno usposabljanje in se točkuje. Program bo odobren s strani MDDSZ. Potrdilo o udeležbi in številu kreditnih točk (predvidoma 8) bo udeležencem izdal organizator.
 
Naj vas ob tej priložnosti spomnimo še na nekaj brezplačnih spletni seminarjev, ki jih ponuja Brüel & Kjær, npr.: