IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Dan uporabnikov ob 15-letnici podjetja IMS merilni sistemi d.o.o.

Dan uporabnikov ob 15-letnici podjetja IMS merilni sistemi d.o.o.

E-pošta natisni PDF

Premierno predvajanje videov o kalibracijah

V sredo, 25. novembra, in v četrtek, 26. novembra smo odprli vrata svojim strankam in poslovnim partnerjem. Povabili smo jih na ogled prenovljenega kalibracijskega laboratorija in na praznovanje 15-letnice ustanovitve podjetja IMS merilni sistemi d.o.o.

Po nagovoru direktorja Luka Dolenca nas je nagovoril še ustanovitelj in dolgoletni direktor Peter Dolenc, ki nas je ob fotografijah na kratko popeljal skozi 15 let delovanja podjetja. Potem smo si premierno ogledali 4 video posnetke naših kalibracij. Ustavili smo se še v razvoju, kjer smo spoznali razvojno ekipo in projekte, na katerih delajo. Sledil je ogled prenovljenega kalibracijskega laboratorija. Vodja laboratorija Franc Celestina nam je razložil postopek kalibracije: od sprejema opreme, preko kondicioniranja, do kalibracije, izdelave certifikata ter predaje merilne opreme stranki. Naš kalibracijski laboratorij nudi storitve strankam iz Slovenije, pa tudi iz tujine: od Nizozemske do Združenih arabskih emiratov in Singapurja. Razmerje med domačimi in tujimi kalibracijami je približno 30:70. Druženje smo sklenili z druženjem ob kosilu.

Naše zadnje video posnetke si lahko ogledate na: https://vimeo.com/user18737520

Vodja kalibracijskega laboratorija Franc Celestina vodi ogled Pokukali smo tudi v razvoj Nekatere stvari si je treba ogledati bolj od blizu