IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice IMS Kalibracijski laboratorij potrjuje svojo premoč na trgu kalibracij

IMS Kalibracijski laboratorij potrjuje svojo premoč na trgu kalibracij

E-pošta natisni PDF
Kalibracije pogosto pomenijo le preverjanje izmerkov skladno s predpisi ali podatki proizvajalcev. Akreditirane kalibracije pa strankam ponujajo gotovost v postopke, pogoje in predvsem v verodostojnost izmerjenih rezultatov. V preteklem letu smo v našem laboratoriju zavzeto razvijali nove in izboljševali obstoječe postopke.
Rezultat naših prizadevanj je pridobljena listina za akreditirane* kalibracije merilnikov in pretvornikov (merilni mikrofoni, mastoidi, ...), ki so novost na področju kalibracij v svetovnem merilu. Širitev obsega akreditiranih kalibracij je zahtevala nakup nove opreme, posodobitev laboratorija in izboljšan nadzor nad sledenjem kalibracij in predvidenim časom kalibracije. Skrb za zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu, zato smo kljub dodanim mnogim postopkom in zmožnostim ohranili kvaliteto storitve in predvsem čas potreben za kalibracijo instrumentov. 
 
Oglejte si nov dopolnjen seznam akreditiranih kalibracij, ki jih opravljamo v laboratoriju IMS v meniju Kalibracije.

*Akreditirano kalibracijo izvajmo v sklopu Kalibracijskega laboratorija Lotrič d.o.o., številka akreditacije LK-008. Obseg akreditacije je na zahtevo na voljo pri podjetju IMS ali Lotrič.