IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice 2260 Investigator zapušča proizvodne linije

2260 Investigator zapušča proizvodne linije

E-pošta natisni PDF
2260 Zadnji merilnik hrupa model 2260 Investigator je zapustil Bruel & Kjaerove proizvodne linije. Po skoraj sedemnajstih letih odličnega in zanesljivega delovanja ter celo predstavitvi na BBC, je nezamenljivo oblikovan 2260 prišel do svojega zaključka.

Prvič je bil predstavljen maja 1994 in takoj po predstavitvi je Bruel & Kjaer prodal več kot 7000 kosov po vsem svetu, zahvaljujoč revolucionarni uporabi nove tehnologije. Z digitalnim signalnim procesorjem in LCD zaslonom je 2260 postavljal visoke zahteve, ki so zagotavljale učinkovito analizo v realnem času, vse to pa je bilo zapakirano v priročno ohišje. Z različnimi programskimi moduli je bil 2260 prvo Bruel & Kjaerovo multi-orodje, ki je inženirjem omogočalo učinkovito izvajanje meritev in analiz.

Vsa dodatna oprema, uporaba modulov in popravila bodo še naprej na voljo. Celotno zgodbo o merilniku hrupa 2260 pa si preberite v naslednji izdaji Wavesa.