IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Popoln mikrofon za nepredvidljiva zvočna polja

Popoln mikrofon za nepredvidljiva zvočna polja

E-pošta natisni PDF

4961Zagotavlja točne meriteve v prostem in difuznem zvočnem polju. Odtod ime “multi-field”.

Tip 4961 je ¼” inčni mikrofon z enakim pragom šuma kot ½” mikrofoni, posebej optimiziran pa je njegov odziv, da zadosti potrebam po meritvah v vseh zvočnih poljih.

To pomeni, da se lahko uporablja v različnih zvočnih pogojih, obenem pa zagotavlja točne meritve. 

¼” mikrofon 4961 je edini na svetu, z 20 dB pragom šuma in z občutljivostjo 50 mV/Pa – kar mu omogoča natančne meritve v prostem, difuzivnem ali mešanem zvočnem polju. Ker je Tip 4961 majhen in relativno neobčutljiv na različne nezgode, se s tem še poveča preprostost izvajanja kompleksnih meritev zvoka. S tem tehnikom prihrani veliko dragocenega časa pri planiranju, nastavljanju in analiziranju rezultatov.

”multi-field” mikrofon je popoln za situacije, kjer zvočno polje ni poznano ali se spreminja skozi čas. Prav tako je primeren za kompleksne prostore, z viri ki niso stacionarni ali pa je virov več in morajo biti izmerjeni v eni meritvi. Tako lahko en sam mikrofon tipa 4961, pokrije celo vrsto scenarijev, kjer bi sicer potrebovali tri različne ½” mikrofone.

Vsi Bruel & Kjaer mikrofoni so izdelani in sestavljeni v čisti sobi – in Tip 4961 ni izjema. To zagotavlja, da mikrofoni tudi v prostorih z visoko vlago in temperaturo, ohranjajo nizek šum in visoko stabilnost.

Izdelan je iz titana, kar zagotavlja največjo možno odpornost proti koroziji, brez kakršnekoli nevarnosti, da bi mikrofon oviralo in motilo kakšno magnetno polje. Tip 4961 je visoke kakovosti, robusten in zanesljiv, kar je značilnost za vse Bruel & Kjaer merilne mikrofone.

Oglejte si prvi mikrofon na svetu, ki meri v različnih zvočnih poljih.

Za več informacij nas pokličite ali nam pišite na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .