IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Bruel & Kjaer predstavil novo rešitev za post-procesiranje - PULSE Reflex

Bruel & Kjaer predstavil novo rešitev za post-procesiranje - PULSE Reflex

E-pošta natisni PDF

PULSE ReflexRazvit je bil v sodelovanju z uporabniki iz različnih industrij, narejen pa je tako, da je preprost za uporabo, uporabniku pa poveča produktivnost. PULSE Reflex ponuja:

 

Intuitiven uporabniški vmesnik
Pri uporabi programa PULSE Reflex so glavne funkcije takoj dostopne. Povezane operacije so razdeljene v skupine in so smiselno razporejene, kar uporabniku omogoča, da ima dovolj prostora za projekt in se lahko nanj še bolj osredotoči.

PULSE Reflex omogoča sprotno pisanje zapiskov, ki je zelo preprosto za uporabo, obenem pa zelo vsestransko, saj lahko shrani vsako idejo, ki se uporabniku med delom porodi. Zapiskom je možno pripeti še zvok, sliko ali video ter z njimi narediti povezave do delov projekta, kar bo uporabnika še hitreje spomnilo kako in zakaj je bila sprejeta kakšna odločitev.

Urejanje in hranjenje podatkov
Od rutinskih preverjanj, pa vse do iskanja najbolj skritih napak, PULSE Reflex prinaša visoko učinkovitost, veliko produktivnost in visoko-kvalitetne rezultate. Program omogoča hitro navigacijo skozi velike količine podatkov, hitro filtriranje ali razvrščanje podatkov za nadaljno procesiranje - kot naprimer statistična analiza, frekvečna analiza ali ocena modalnih parametrov.

Napredne možnosti izdelave poročil
Izdelava poročil s programom PULSE Reflex poveča produktivnost. Hitro in preprosto pisanje poročil, ne glede na to ali želi uporabnik izdelati formalno poročilo, predstaviti projekt ali izpis v preglednici. V poročila za stranko se lahko vključi rezultate, slike namizij in projektne zapiske, obenem pa ostane jedro poročila še vedno opravljena analiza.

PULSE Reflex vam nudi:

PULSE Reflex CorePULSE Reflex Core – Jedro za off-line obdelavo

Povečajte vašo produktivnost
Zmogljiv, a še vedno preprost za uporabo
 
PULSE Reflex Modal AnalysisPULSE Reflex Modal Analysis – modalna analiza

Odločitve temeljijo na rezultatih, ki jim lahko zaupate
Napredna modalna analiza na preprost način
 
PULSE Reflex Building AcousticsPULSE Reflex Building Acoustics – gradbena fizika

Shrani, obdelaj, pripravi poročilo – hitro
Združi, primerjaj, sklepaj
Skladen s standardi
 
PULSE Reflex je ogromen korak v razvoju svetovno najbolj poznanega sistema za obdelavo zvoka in vibracij. Z novimi aplikacijami – Core, Modal Analysis in Building Acoustics, pa prinaša okrepitve tudi na področje post-procesiranja.

Za več informacij nas pokličite ali nam pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .