IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
 • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

  Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

  Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Nova različica programske opreme za 2250 in 2270

Nova različica programske opreme za 2250 in 2270

E-pošta natisni PDF
Na voljo je nova različica programske opreme za vse merilnike zvoka na platformi 2250. 
Verzija 3 programske opreme predstavlja nov mejnik v razvoju prenosnih analizatorjev zvoka iz družine 2250. Izboljšave, ki jih prinaša posodobitev se dotikajo skoraj vseh aplikacijskih modulov, vključno z 2250 Light, 2250-M in 2270.
 
Za uporabnike zgoraj naštetih modelov je sedaj na voljo rezličica 3, za posodobitev vaših instrumentov. S posodbitvijo pa boste največ pridobili vi, uporabniki instrumentov 2250.
 
Kaj pomembnega prinaša nova različica:
 • CF Wireless LAN
 • Širokopasovno internetno komunikacijo
 • Peverjanje celovitosti mikrofonskega signala
 • Perform microphone signal integrity checks
 • Napredno več stopenjsko proženje meritve ob upoštevanju nastvitev "timerja"
 • Podpora za SDHC (Secure Digital High Capacity)
Bruel & Kjaer je odločen razvijati in izboljševati merilnike družine 2250 leto za letom in s tem zagotoviti našim uporabnikom, da bodo imeli vedno na razpolago najboljša razpoložljova orodja za soočanje s spreminjajočimi zahtevami na področju merjenja zvoka in vibracij. 
 
Za podrobnejša pojasnila in odgovore na vaša vprašanja v zvezi z različico 3 nas pokličite. Z veseljem se bomo odzvali. Uporabniki merilnikov 2250 Light, 2250 in 2270 lahko program prenesete s klikom na BZ 5503 ver. 3.
Pred instalacijo aplikacijskih modulov (BZ 7223 - BZ 7231),  na vaš 2250 ali 2270 je potrebno preveriti ali potrebujete tudi nove licence za že instalirane aplikacije. Ob naročilu katere koli nove aplikacije, je posodobitev obstoječih, brezplačna.